Tere tulemast meie blogisse!

Millised muutused on toimunud tänapäeva maailmas ja kuidas nad on mõjutanud turismi sektorit? Põgusa ülevaate sellest saate just siin! Ka Teie arvamused, kogemused ja ettepanekud on oodatud.

teisipäev, 5. oktoober 2010

TERE TULEMAST!

Tere tulemast turismiturundus internetis aine raames loodud blogisse! Oleme TÜ Pärnu kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse eriala tudengid, kes võtsid endale ülesandeks pidada blogi. Praegu veel kaalume, millist kitsamat teemat turismist hakkame üldse käsitlema, kuid selge on, et see saab olema huvitav :)
Kui kellegil on mingeid erilisi soove millest sooviks lugeda andke märku!

Oli erinevaid mõtteid, kuid otsustasime kirjutada trendidest, sest arvatavasti antud teema peaks pakkuma huvi paljudele. Samas ei taha ütelda, et teised mõtted või teemad ei ole teretulnud, loomulikult on. Oleme Teile väga tänulikud, kui kirjutate oma arvamusi artiklite kohta ja ehk keegi teist saab täiendada või midagi uut ütelda.

4 kommentaari:

  1. pakun välja teema näiteks seljakotituristid ja omapäi reisijad versus turismifirma paketid ja organiseeritud reisid.

    VastaKustuta
  2. Tere,
    aitäh :) olete vist seotud turismisfääriga? Mida ise oskate selle kohta ütelda? Sest see on üks viimase aja trendidest, et inimesed ei kasuta reisikorraldajate teenuseid ja siin on palju mõjutajaid...

    VastaKustuta
  3. Tere!
    Ei tegutse turismisfääris, olen nö tavaline low-budget reisija, kes kasutab sooduspakkumiste korral ka turismifirmade teenuseid:)
    Edu blogi pidamisel!

    VastaKustuta
  4. Äkki oskate ka ise oma kogemusest siia midagi kasulikku lisada? Sest just inimeste kogemused on erilised silliste teemade juures :) Oleksime Teile väga tänulikud ning ka teised, kes seda blogi loevad saavad nippe või ideid selleks, kuidas minna reisile kasutamata reisiettevõtete teenuseid.
    Jekaterina

    VastaKustuta